Ønsker du at arbejde seriøst med teater, performance, holdninger og fordomme? Så søger Opgang2 Turnéteater lige nu unge kvinder med flerkulturel baggrund til at være en del af et nyt talenthold. Ønsker du at være med, så mød op til informationsmødet torsdag den 19. september 2013 i Opgang2´s lokaler i Aarhus. 

Opgang2 Turnéteater er et professionelt teater med fokus på kulturmøder og mangfoldighed, og teatret har i flere år haft succes med et talenthold for unge mænd med flerkulturel baggrund. Nu er det så blevet pigernes tur. Opgang2 Turnéteater søger nemlig unge piger og kvinder med flerkulturel baggrund, der drømmer om at stå på en scene.

Oplevelser du kan tage med
Talentholdets arbejde vil være koncentreret omkring de tanker og drømme, man gør sig som ung i kvinde i Danmark. Holdet er derfor målrettet unge kvinder fra 18 år og op. Undervisningen arbejder hen imod en optræden ved Opgang2 Turnéteaters Jalla festival, der afholdes i Gellerup og på Aarhus Teater.

Men udover de planlagte forestillinger kan tiden på talentholdet også give en masse positive erfaringer og oplevelser, der kan tages med videre. Tidligere talenthold har blandt andet optrådt på den store scene på Aarhus Teater, ligesom talentholdet var starten på en karriere for Said Mohamed, der til dagligt bor i Gellerup. Han er netop nu på turné i hele Danmark med forestillingen URO.

Samtidig får deltagerne nogle værktøjer, der kan styrke både selvtilliden og evnen til at ’være på.’ Egenskaber der ikke kun kan bruges på scenen, men er også nyttige til eksempelvis eksamener og jobsamtaler.  

Kom og høre mere
Undervisningen vil køre her i efteråret, hvor der, udover træning en gang om ugen, vil være workshops og arrangementer i enkelte weekender. Teatret opfordrer alle, der er interesseret til at møde op – med eller uden tørklæde – til informationsmødet torsdag den 19. september. Der sker i Opgang2, Frederiksgade 78C, 8000 Aarhus C, fra klokken 16.30-18.00.

Her vil Opgang2 Turnéteaters kunstneriske leder Pia Marcussen fortælle mere om Talentholdet, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og møde tidligere deltagere, der kan fortælle om deres oplevelser.

Læs mere om talentholdet på Opgang2s hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.