Denne artikel er den fjerde i en serie om rådgivningstilbud i Gellerup. Formålet med artikelserien er at skabe overblik over de forskellige steder, der tilbyder rådgivning om især sociale og juridiske forhold. I denne udgave besøger vi Beboerrådgivningen.
Advokaterne Vest

Gældsrådgivningen
Beboerrådgivningen
Den sociale retshjælp "Råd til ret" er et tiltag under KFUM’s sociale arbejde. Den har siden januar 2013 ligget over for Gældsrådgivningen i City Vest.
I den sociale Retshjælp kan du få rådgivning om diverse juridiske spørgsmål. Det eneste du ikke kan få rådgivning om er Udlændingelovgivningen. Dette skyldes, at der er mange andre tilbud, som tilbyder denne hjælp.
Der er et tæt samarbejde mellem Gældsrådgivningen og Den sociale retshjælp: "Det er ofte at der i forbindelse med gældsrådgivning, opstår spørgsmål af juridisk karakter. Det kan være hvis det drejer sig om børnebidrag, skilsmisse, flytning osv. Derfor giver det meget god mening, at der er et samarbejde mellem de to rådgivninger", fortæller Verner Karkov som er daglig leder i Livsværkstederne.
Der er tre jurister og fire jurastuderende som hver anden mandag (i de ulige uger) tilbyder rådgivning fra 16-18. Du kan bestille tid på tlf. 30306632.
De frivillige rådgivere kan være behjælpelige som bisiddere, hvis det skønnes nødvendigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.