Kun halvanden time varede afdelingsmødet i Gellerupparken – det korteste møde i meget lang tid. Det var et roligt møde uden megen diskussion.
Ca. 30 mennesker var mødt op til dette møde, som ikke havde de helt store ting på dagsordenen. Det eneste, der skulle stemmes om, var en huslejestigning på 3,58 procent. Det blev stemt igennem uden de store protester, og der var kun tre stemmer imod.
Nogle af de få spørgsmål, der var fra salen, gik på udsættelser, eller udsmidning, som en formulerede det, og handlede blandt andet om, at en af beboerne havde mistet tilliden til boligforeningen, og at det ville tage lang tid for dem at genopbygge den tillid.
Video – senere på året
Ellers var der ikke meget drama.
En ønskede videoovervågning i elevatorerne, men her var svaret, at der senere på året kommer et møde om netop dette emne, når afdelingen har fået indhentet tilbud om priser. Her vil der helt sikkert møde flere op, og man kan forvente mange flere diskussioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.