Den 1. januar 2014 skal Lokalcenter Gellerup have et nyt brugerråd. Lokalcentret søger derfor ildsjæle, der ønsker at have indflydelse på lokalcentrets dagligdag, beslutninger og den fremtidige udvikling.

For interesserede holdes der opstillingsmøde torsdag den 26. september kl. 10.00-12.00.

Alle borgere der er fyldt 60 år, samt førtidspensionister, er stemmeberettiget og kan stille op til brugerrådet. Ifølge frivilligkoordinator Eileen Owens er det vigtigste: ”at man ønsker at arbejde for det gode liv.”  

Derudover værdsættes forskellighed i lokalcentret, der meget gerne vil tiltrække mange forskellige grupper. Derfor håber hun også, at der vil være interesse for brugerrådet på tværs af både køn, etnicitet og interesser.

Få dine ideer igennem
Helt konkret består brugerrådets arbejde i at være bindeled imellem lokalcentrets brugere, ledelsen og byrådet. Og så er der ifølge Eileen Owens gode muligheder for at få indflydelse på lokalcentret, der meget gerne vil have nye ideer og initiativer:

”Hvis man har ideen, kan man næsten altid finde pengene til det,” siger Eileen Owens.

Den samme opfattelse har den nuværende formand for brugerrådet, Ruth Jensen: ”Jeg føler helt sikkert at man har indflydelse. Både på beslutninger og nye ideer. Man kan mærke, at man gør en forskel.”    

Ruth har været medlem at brugerrådet de sidste to år, men ønsker nu at stoppe for at få mere tid til det frivillige arbejde.

”Det er det, jeg bedst kan lide,” fortæller hun og håber derfor, at en masse nye kræfter vil melde sig.

Hør mere
For der er helt bestemt brug for en masse kræfter. Hvor megen tid og arbejde man ønsker at lægge i brugerrådsvalget, er dog op til den enkelte, forklarer Eileen Owens.

Det endelige valg til brugerrådet afholdes den 5. november 2013, hvor der skal vælges mellem tre og ni medlemmer.

På opstillingsmødet kan du høre mere om brugerrådets arbejde og om frivillighed og medborgerskab på lokalcentret. Efterfølgende serveres der aspargessuppe med flute.

Mødet afholdes på Lokalcenter Gellerup, Gudrunsvej 80, 8220 Brabrand, i cafeen på 1. sal. For mere information, kontakt Eileen Owens på telefon 21 31 22 84 eller mail: eow@aarhus.dk.

Fakta om lokalcenter Gellerup:
Lokalcenter Gellerup tilbyder en lang række aktiviteter til ældre. Der er åbenhed overfor nye aktiviteter, ligesom man altid er velkommen til en kop kaffe eller til frokost i cafeén, hvor man kan møde andre ældre fra lokalområdet. Cafeen har åbent hver dag fra 9-13.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.