By- og boligminister Carsten Hansen (S) bor i denne uge i Gellerup – nemlig på Beboerrådgivningen på Gudrunsvej. I morges så han solen stå op i rådgivningens østvendte vinduer – og det syn med solen over Aarhus’ skyline var han glad for at opleve.
Han "render" også ude om aftenen – han var således til kaffe og snak på Gellerup Museum i aftes. Nå, for resten, museet ligger jo i samme opgang som rådgivningen… Men han VAR ude!
"Jeg føler mig helt tryg i Gellerup," sagde han til Filmprojekt Gellerups tv-hold, som optog levende billeder fra den tryghedskonference, som ministeren var vært for i eftermiddag. Elsebeth Frederiksen fik et interview med ham i kaffepausen.
Han fortalte også, at han fik morgenmad hos Ilham Mohamed på Toveshøj, og at han har fået det bedste indtryk af Gellerup. Det er i øvrigt ikke første gang, han er her, og han fortalte også, at han er en af de få politikere der bor alment. Han har en lille almen lejlighed i København – når han ikke er hjemme på Fyn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.