Ifølge en rundspørge lavet af Gellerup.nu, med 74 besvarelser, har hele 57 procent af beboerne tænkt sig at sætte kryds i stemmeboksen, når der er kommunalvalg den 19. november. Det er en klar forbedring i forhold til 2009, hvor valgdeltagelsen lå på sølle 42,9 procent.
Gellerup er rød
Vanen tro bliver det de røde partier, der får størstedelen af stemmerne i Gellerup. I hvert fald, hvis man skal tro vores undersøgelse. Her står Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten tilsammen til at få 61 procent af stemmerne.
Mange ting at tage fat i
Beboerne blev også spurgt om hvilke mærkesager, de synes, er de vigtigste at tage fat på. Her svarede flest, at uddannelse er det vigtigste, men generelt er folk af den overbevisning, at der er plads til forbedring indenfor alle områderne beskæftigelse, kriminalitet, integration, miljø og ældrepleje.
Højskoleelever fra Rødding Højskole har været ”praktikanter” på gellerup.nu og har skrevet en række artiklerne under temaet ‘kommunalvalg’.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.