Bydelsmødrene Nahed El Baba, Sausanne El Abbas & Shukri Mahad har skrevet denne kommentar om deres store arbejde med at stemme dørklokker op til kommunalvalget:
Nej, det har vi ikke fået, men vi har virkelig nydt at gå rundt og stemme dørklokker for at opfordre folk til at stemme ved kommunalvalget. Det har været en meget positiv oplevelse for os alle, og der har kun været få negative reaktioner. Når vi har fortalt, at vi ikke får løn, men gør det frivilligt og gratis, fordi vi er Bydelsmødre, har indstillingen været: ”Når I vil gøre dette for os, så vil vi også møde op og stemme.”
Det har givet os ekstra meget blod på tanden i forhold til næste valg. Så skal vi ikke bare stemme dørklokker, men også være mere synlige i City Vest, Bazar Vest, ved valgmøder, i Foreningernes Hus, biblioteket og andre steder for at få ekstra mange til at stemme.
Det er selvfølgelig skuffende, at stemmeprocenten kun er steget med cirka fem procent, og at vores indsats og alt det andet som er iværksat af ’Gellerup Stemmer’ ikke har givet en højere valgdeltagelse. Men omvendt: hvis vi ikke havde gjort det, var stemmeprocenten så faldet?
Mange har spurgt: ”Er det ikke kun danskere, der kan stemme?”, så der er stadig meget oplysningsarbejde foran os! For os har det også været en god oplevelse at vores børn har været engageret i både at gå med rundt og ringe på hos folk, været med til valghandlingen og valgfesten.
Vi kan kun sige mange tak, fordi I har stemt. Lad os blive endnu bedre til næste valg!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.