Sidste år afholdt Nicheforeningen et cykelkursus for kvinder. Her lærte kvinder, der aldrig før havde siddet på en cykel, at cykle. På kurset underviste frivillige instruktører i cykling. En cykelsucces som Nicheforeningen ønsker at gentage i år.
Nye cykelinstruktører søges
Derfor søger foreningen lige nu nye instruktører, der vil dele deres cykelglæde med andre og lære dem at cykle. Det eneste krav til cykelinstruktørerne er, at de skal kunne cykle og minimum er femten år. Oplæringen i at undervise i cykling får instruktørerne på et endagskursus som Nicheforeningen afholder.
Instruktørkursus gratis og lærerigt
Kurset bliver holdt lørdag d. 22 februar fra kl. 10-14 i Globus1. Her vil instruktørerne Birgitte Søndergaard og Hacer Øzcelik stå for oplæringen af de nye instruktører.
"På endagskurset lærer de nye instruktører blandt andet at planlægge og programlægge undervisning, samt at give instruktion og vejledning. Derudover er kurset helt gratis," fortæller Wissal El-Arid fra Nicheforeningen. Hun håber på at se mange nye cykelentusiaster, der vil være med til at gentage sidste års succes.
Interesseret eller vil du vide mere?  Kontakt Nicheforeningen på
Tlf: 23 70 05 50

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.