Del dine billeder med andre på en nem måde – få en digital postkasse – kom dybere ind i Microsoft Word – og så videre og så videre… Mulighederne er mange i maj og juni på Gellerup Bibliotek, hvor "Nethood"-projektet øser ud af sin viden til alle, der har lyst.
Her er mulighederne – og fælles for alle er, at man tilmelder sig via tlf. 8940 9640 eller mail: cabm@aarhus.dk.

  • Fredag d. 2/5 kl. 10-11.30: Introduktion til Dropbox. Få hjælp til at oprette en Dropbox, så du kan gemme data eksternt på nettet. Medbring gerne egen computer.
  • Tirsdag d. 6/5 14-16: Introduktion til Borger.dk & digital post. Få hjælp til at oprette en digital postkasse og lær at udnytte alle dens funktioner. Vi laver ligeledes en gennemgang af alle de digitale selvbetjeningsløsninger på Borger.dk-sitet. Medbring NemID.
  • Onsdag d. 14/5 13-14.30: Introduktion til Microsoft Word. Lær at bruge alle funktionerne i Microsoft skriveprogram Word. Du kan få tips til at sætte en opgave op på en flot måde, lære at lave tabeller osv. Medbring gerne egen computer.

  • Torsdag d. 22/5 14-16: Introduktion til Tablets og brugbare apps. Vi gennemgår basisfunktionerne i en tablet og kigger på gode og brugbare apps. Medbring egen tablet.
  • Onsdag d. 28/5 13-15: Introduktion til Borger.dk & digital post. Få hjælp til at oprette en digital postkasse og lær at udnytte alle dens funktioner. Vi laver ligeledes en gennemgang af alle de digitale selvbetjeningsløsninger på Borger.dk-sitet. Medbring nemID.
  • Onsdag d. 4/6 13-14.30: Introduktion til Borger.dk & digital post. Få hjælp til at oprette en digital postkasse og lær at udnytte alle dens funktioner. Vi laver ligeledes en gennemgang af alle de digitale selvbetjeningsløsninger på Borger.dk-sitet. Medbring NemID.
  • Torsdag d. 12/6: Introduktion til sociale medier. Vi laver en gennemgang af tidens mest populære sociale medier. Du kan ligeledes få hjælp til at oprette en profil på Facebook, Twitter, Instagram og Linkedin. Medbring gerne egen computer.
  • Torsdag d. 19/6 14-16: Introduktion til Borger.dk & digital post. Få hjælp til at oprette en digital postkasse og lær at udnytte alle dens funktioner. Vi laver ligeledes en gennemgang af alle de digitale selvbetjeningsløsninger på Borger.dk-sitet. Medbring NemID.
  • Mandag d. 23/6 14-16: Introduktion til Tablets og brugbare apps. Vi gennemgår basisfunktionerne i en tablet og kigger på gode og brugbare apps. Medbring egen tablet.
  • Torsdag d. 26/6 14-16: computervedligeholdelse. Få tips og tricks til, hvordan du optimerer din computer, så den igen bliver hurtig og up to date. Medbring egen computer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.