En lille delegation af det "Ad hoc 1"-udvalg fra Brabrand Boligforening, som arbejder med helhedsplanen, var den anden dag på besøg hos et ungdomsværested i Ishøj. I den forbindelse kørte vi også forbi Nørrebro for at se Superkilen, som er relevant i forhold til den igangværende byrumskonkurrence.
Og lige pludselig holdt vi ved siden af den nye moske, som officielt blev indviet to dage senere, i torsdags.
Vi stoppede bussen og fik arrangeret en hurtig improvisering rundvisning i den nye moske, som er indrettet i en tidligere industribygning, uden at det dog er synligt. 
Og det var en rigtig spændende af opleve det nye muslimske bedehus, hvor der ved siden af er bygget et stort kulturhus, som både indeholder restaurant, motionslokale, en mødested for ældre, en biograf og et værested for unge. 
Et stort tillykke med moskeen fra alle deltagerne i turen til København!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.