Helle Hansen, som er afdelingsformand i Gellerupparken, vil græde tørre tårer, hvis Venstre og De Konservative forlader helhedsplanen.
”Så farvel da! Det hele bliver bare nemmere, hvis de ikke er med længere, og da jeg ikke forventer et blåt flertal i byrådet de næste mange år, så vil helhedsplanen ikke være i fare,” siger Helle Hansen.
Hun har som privatperson og beboerdemokratfulgt planerne for en moske i mange år og deltaget i mange diskussioner om emnet. Hun forstår ikke, hvorfor de to partier kan blive overraskede over moskeforeningens planer, der nu munder ud i et ønske om at købe en byggegrund.
Nu, hvor V og K alligevel har sat helhedsplanen på højkant, venter Helle Hansen en politisk afgørelse. Som altså kan ende med, at de to partier forlader det flertal, der bakker helhedsplanen op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.