Gellerup.nu indleder i dag et samarbejde med Lokalpolitiet i Aarhus Vest om at formidle politiets daglige arbejde. Flere beboere har ønsket mere information om politiets arbejde, og politikommissær Jens Espensen vil meget gerne give flere af disse oplysninger – de kan også være med til at give beboerne brugbar information om aktuelle sager, siger han.
Den første artikel kommer i dag – den dækker weekenden, så der er hele fem sager fra døgnrepporten:
Fredag: flere færdselssager
Flere færdselssager, herunder er en konstruktivt ændret knallert undersøgt med det resultat, at føreren fik bøder for dette. Samt sager om manglende styrthjelm og en mindreårig på knallert. Hvis den unge mand på 15 år begår samme forseelse, igen bliver knallerten konfiskeret.
Kl. 21.30 blev vores patrulje opmærksomme på en personbil, som blev ført af en 20-årig mand, vi kender fra lokalområdet, og som vi ved ikke har erhvervet kørekort. Han forsøgte at  køre væk fra politiet og ”smed” bilen ved Fristedet ved Svømmehallen, hvor der blev hektisk aktivitet da politiet nåede frem.  Nogle knallerter havde travlt med at komme væk.
Lørdag: Vold mod tjenestemand
En politibetjent hos Lokalpolitiet Århus Vest blev kl. 19.48 i sin fritid kontaktet i Vestergade i Århus, hvor en 19-årig mand, som er godt kendt af os her fra lokalområdet, kastede en flaske mod kollegaen dog uden at ramme.
Herefter løb den 19-årige sammen med en kammerat fra stedet.
Søndag aften kl. 19.48 lykkedes det at anholde den 19-årige, der blev sigtet for vold mod en polititjenestemand. Efter endt afhøring blev han løsladt, men han kan forvente et retsligt efterspil.
Søndag: Ulykke ved Eid-tivoli
Kl. 20.30 blev politiet kontaktet, idet en fem-årig pige var faldet fra en gynge, som var opstillet i forbindelse med Eid-festlighederne ved kirken. Hun havde slået hovedet ret alvorligt. Pigen blev indlagt på hospitalet, men blev søndag eftermiddag erklæret for stabil. 
Forlystelsen havde gennemgået de forskriftsmæssige tilsyn, men på grund af uheldet bliver den senere undersøgt af eksperter.
Søndag: Voldssag og forsøg på knallerttyveri
Kl. 15.08 blev en 19 årig mand forsøgt frastjålet sin knallert, idet to drenge på en mørk scooter samt en dreng til fods væltede den 19-årige af knallerten. Det lykkedes ikke at stjæle knallerten. Der blev optaget en voldssag, idet de tre drenge kastede nogle nøgler i ansigtet på den 19-årige, hvilket resulterede i en skade over det ene øje.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.