Det Multietniske KulturCenter, Forbundet af Islamiske Foreninger, Somali Community in Denmark, Gellerup Kirke og Samvirket afholder onsdag den 8. oktober en debat om et af de mest omdiskuterede emner lige nu – radikalisering og ekstremisme blandt unge muslimer i Danmark.
Preben Bertelsen, professor og forsker ved Det Psykologiske Institut ved Aarhus Universitet, Allan Aarslev fra Østjyllands Politi og en sikkerhedsrådgiver fra PET vil alle give et bud på, hvem de unge, som ender i radikale og ekstremistiske miljøer, er, og hvor udbredt fænomenet er i Danmark.
Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og debattere med de tre oplægsholdere.
Arrangementet foregår i Foreningernes Hus og varer fra 17:30 til 20.
Der er mulighed for spisning klokken 17. Kontakt afonso@fof-aarhus.dk eller 87 31 41 27 senest den 6. oktober, hvis det har interesse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.