Den 22. september fik Gellerup sit eget fitnesscenter. Centeret ligger i Bazar Vest og byder på alt, lige fra konditionstræning til hård styrketræning. Hver uge er der holdtræning, hvor en erfaren træner koordinerer træningen.

Ali Saleh på 29 år er daglig leder i Fitness World på Edwin Rahrs Vej. Han synes det er gået rigtigt godt de første måneder. ”De, der træner, er fra området og kender hinanden, og det giver en god stemning,” fortæller Ali.

Udover beboere fra området træner der også et par stykker fra de nærliggende områder. ”Der er nogle, der tænker, at der i Gellerup vil være problemer i fitnesscentret, men det har vi ikke set noget til. Folk kommer, træner og passer sig selv,” fortæller Ali.

Fitnesscentret trækker de ældre og kvinderne til, som Ali er glad for som centerleder: ”Fitnesscentret hjælper både de ældre, de yngre og kvinderne til at komme ud og bevæge sig. De kender hinanden, så det bliver også et socialt sted at træne. Derfor er vores center lidt mere end et træningscenter,” runder Ali af.

Det er noget for mig
16-årige Asem Mansour, elev på Langkær Gymnasium, er en aktiv bruger af det nye center. ”Jeg har i knap et år trænet i flere forskellige centre, men da jeg hørte, at Fitness World åbner et nyt center i mit lokalområde, tænkte jeg, at det kunne være noget for mig.”

Asem har nu trænet i det lokale fitnesscenter i fire uger og beskriver centret som et sted, han kan slippe af med den stress, som han får på både gymnasiet og på arbejdet. Han arbejder som servicemedarbejder i Føtex. Asem vil i høj grad anbefale centret, da han beskriver det som et udmærket sted, hvor faciliteterne nogenlunde kan dække alle hans behov.

Asem Mansour slutter dog af med at fortælle: ”Centret er ganske udmærket, men det kunne være bedre med et større udvalg af træningsmaskiner.” Asem er alt i alt tilfreds og træner så videre med et smil på læben.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.