Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus Vest:
Kl. 20.53 fredag aften modtog Østjyllands politi anmeldelse om røveri begået i Netto på Silkeborgvej.
Et butikstyveri udviklede sig til røveri, idet en medarbejder fra Netto blev slået, da personalet forsøgte at gribe ind. En hundepatrulje var hurtigt på stedet, og i forbindelse med søgning i området fik den fat i tre unge drenge, der svarede til beskrivelsen af gerningsmændene. Den ene af de unge drenge var kun 14 år og de to andre var 15 år.
I forbindelse med sagen kunne medarbejdere fra Lokalpolitiet Århus Vest genkende to af gerningsmændene fra dette røveri som gerningsmændene til et andet røveri begået i buslinje 4 den 5. december. Under dette røveri blev en dreng frarøvet sin mobiltelefon. De nævnte drenge er fra Gellerup/Toveshøj.
Tidligere fredsag, i tidsrummet kl. 14-14.20 blev der fra en sølvfarvet Skoda Fabia, parkeret på Gudrunsvej ud for nr. 80, stjålet en sort nylontaske mrk. ”Haglöfs” indeholdende personlige papirer.
Søndag
En kvinde fra området fik i tidsrummet kl. 15-15.30 stjålet sin taske med indhold i CityVest.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.