Aarhus skal i år tage imod tre gange flere flygtninge end sidste år, i alt 518 i år. Over hele landet strømmer flygtninge fra krigshærgede lande, og derfor holder Røde Kors informationsmøder rundt i landet for at diskutere en god start for disse flygtninge.
Torsdag den 26. februar holdes mødet i Aarhus – nemlig i Turbinehallen, Kalkværksvej 12.
Røde Kors står blandet andet for asylcentrene og den første hjælp til landets flygtninge. Men hvordan kan vi alle være med til at hjælpe flygtninge på plads i Danmark? Det er emnet for mødet, hvor arrangøren gerne vil have kontakt til  flygtningene selv, engagerede frivillige, foreningslivet, erhvervslivet og kommunerne.
Tilmelding til mødet i Aarhus: www.rødekors.dk/dkhum
Her ligger også program med oplægsholdere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.