Baraa Qadoura har kæmpet sig videre til næste liveshow og fortæller i et interview med Unge Reportere om sit eventyr i X-Faktor.
”Det starter jo med audition til X-Factor, og det har altid været en drøm for mig at være med til. Jeg ville afprøve min stemme og se, hvor god jeg var,” fortæller Baraa Qadoura efter at være gået videre fra liveshowet i fredags.  Baraa Qadoura har nu været gennem audition, ”5 chair challenge”, bootcamp og to liveshows.

Med syv deltagere tilbage ser Baraa frem til at kunne gå hele vejen.
”Hvis jeg vinder, ser jeg frem til at lave mere musik, og det er jo meget stort at opnå. Der er selvfølgelig titlen og den ære, der følger med, men i år er der meget mere på spil, fordi der er flere internationale producere, der ser X-Factor i år,” forklarer Baraa. ”Hvis jeg ryger ud, vil der stadig være muligheder til at lave musik.”.
Højt niveau i år
Baraa fortæller i interviewet om sin rutsjebanetur i X-Factor, der for det meste har været med vind i ryggen. ”Man lærer nye folk at kende og man kan finde nye sider af sig selv,” fortæller Baraa, som også synes, at  niveauet er rigtig højt i år.
”Den største konkurrent sangmæssigt er nok Tannaz, men også Emilie og Citybois, da de begge har mange fans efter, at de er nået så langt,” fortæller Baraa.
Til sidst fortæller Baraa om alle de ”fans”, han møder på gaderne i København og ikke mindst i Gellerup. ”Det er alle søde mennesker, og de er grunden til jeg er nået så langt som jeg er,” fortæller Baraa Qadoura.

Baraa kan du se næste fredag på DR1, hvor han vil forsøge at kæmpe sig videre til næste liveshow.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.