Danmarks Radio optager for tiden serien NÆSTE STOP HJEM, der sætter fokus på mangfoldighedens Danmark. Forleden forvandlede de stoppestedet ved City Vest til et samtalekøkken, tilhørende en kvinde, Lisbeth fra Aarhus.
Lisbeth er en kvinde, der bruger sine busture til og fra arbejde på at lære sine medbuspassagerer at kende. For eksempel udviklede en tilfældig bussamtale med en tyrkisk kvinde sig til et langvarigt venskab.
”Jeg mødte en dag en tyrkisk kvinde i bussen, som jeg efterfølgende er blevet ret gode venner med. Hun er frisør, så vi lavede en aftale om, at jeg kunne komme hen til hende og blive klippet. Som betaling hjalp jeg hende med at lægge familiens bukser op. De har nemlig ikke så lange ben,” siger Lisbeth og smiler.
Se en billedserie fra dagen, hvor køkkenet fyldte stoppestedet. Find billedserien under "19. februar".

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.