Sean Ryan Bjerremand, Gudrunsvej, skriver:
Det er meget typisk at tale om skyld. Klichéerne er talrige: Det er de arbejdsløses egen skyld, hvis de ikke har et job. Hvis der er kommet for lidt ind på kontoen, er det ikke en fejl, men chefen der har snydt en med vilje, og sådan kan jeg blive ved.
Lige nu har vi et problem vi skal have løst: Der er en tendens til, at unge i området smider valgplakater ud fra broen over Edwin Rahrs Vej.
Skal vi snakke om skyld? Nej – men det kan vi komme til, hvis der sker en ulykke i trafikken som følge af en flyvende valgplakat.
Jeg vil gerne opfordre forældre til at tage en stille og rolig snak med deres børn og unge om, at der her er et problem, og huske, at det interessante ikke er, hvor dumt det er at kaste valgplakater – men at det er vigtigt at stoppe med det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.