Børn i Gellerup har i 10 år haft voksne, de i fritiden kan lege med. Get2Gether er navnet på de voksne, der  i 10 år har samlet børn i området til fri leg. Get2gether hører under KFUM og KFUM, en kristen ungdomsorganisation.

Get2Gether er et frivilligt fritidstilbud, der vil samle børnene. Den voksne kontakt i forbindelse med leg er med til at undgå, at børn  keder sig.

Get2Gether blev forleden udnævnt som kvartalets ildsjæle. De fik i den anledning hver et diplom og samlet et beløb på 5000 kr. De syv unge voksne, der udgør Get2Gether, står to gange om ugen til rådighed ved fodboldbanerne i Gellerup. Det er hver mandag og onsdag fra kl. 16.30.

"Vi står for fri leg"

”Vi har været i gang 10 år, så området ved, hvad vi står for. Nemlig fri leg,” fortæller Anders Junker på 24, der flyttede til Gellerup for tre måneder siden. Anders leger med børnene for at lære dem at kende. ”Der skal i hvert fald huskes mange navne hver gang.”

En anden frivillig er Signe Maj Petersen på 23: ”Vi skiller os ud på mange måder, da vi ikke er som f.eks. fritidsklubber. Børnene kan komme her frivilligt og lege med tilfældige voksne, som de ikke er nødt til at kende,” fortæller Signe.

De syv voksne er frivillige og er lige så legeglade som børnene. Legene bestemmes i fællesskab af både børnene og de voksne, så der hele tiden er noget nyt på programmet.

Link til Get2Gether

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.