Mandag aften bød på flere episoder med uro i Gellerup. Her er et uddrag af politiets døgnrapport:

Kl. 18.50 fik vi en anmeldelse om, at to BMW cabriolet ‘er kørte hasarderet i området omkring Dortesvej.  Begge biler var uden nummerplader. Politiet fandt ikke bilerne, men vil meget gerne have oplysninger, der kan føre til at de bliver fundet, således at vi kan få denne hasarderede og farlige kørsel bragt til ophør.

Kl. 19.09 fik vi en anmeldelse vedrørende nogle trusler, som tilsyneladende havde udspring i noget uenighed om betaling for hash. Anmelderen, der kommer uden for området, befandt sig ud for butikscentret på Emmasvej. De forretningsdrivende var meget utilfredse med politiets tilstedeværelse, og i særdeleshed utilfredse med at TV2-Politirapporten filmede politiets arbejde.

TV2-fotograferne trak væk fra området, hvilket dog ikke umiddelbart lagde en dæmper på gemytterne, idet en 49-årig mand kastede frugt efter TV2-fotograferne. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan se frem til at modtage et bødeforelæg.
I samme forbindelse blev en 23 årig mand så ophidset, at han råbte ukvemsord mod politiet, i en sådan grad at han også pådrog sig en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ovenstående skabte en dårlig stemning blandt de mange, som efterhånden var stimlet sammen. Politiet valgte derfor stille og roligt at forlade området.  Dog vil der efterfølgende blive ført nogle samtaler med relevante personer, om hvordan man kan reagere lidt mere hensigtsmæssigt, selv om man er utilfreds.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.