Finn Herskind står lidt og kæmper med at få den store grill tændt. Det er svært at få ild i de medbragte kul, så Finn tager mere drastiske midler i brug. Han går hjem efter en dunk med sprit. Så står der store flammer op og børnene får at vide, at de skal holde sig langt væk – bag det tyl, som er hængt op rundt om grillen.

Inden de tilstedeværende børn får nok til at klippe tyllen over og indvie den nye hytte holder bestyrelsesmedlem Emil Thaysen en lille tale:

"Det er sådan, at når vi laver noget her i Toveshøj, så bliver det altid større og bedre end før,”  siger han og hentyder til den gamle og mindre bålhytte, som nogle unge futtede af sidste år. Forsikringen har betalt den nye, som er meget større og har stålkonstruktion, så den forhåbentligt bedre kan tåle ild, hvis nogen får lyst til at sætte ild i den igen.

Efter Emils tale får børnene lov til at klippe tyllen over, og derefter er der kage til de voksne og snobrød til børnene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.