Selv om valgdeltagelsen i Gellerup var historisk lav, kan man trods alt glæde sig over, at to ud af tre vælgere mødte op i Globus1 for at sætte deres kryds. Vi talte med tre tilfældige vælgere:
Ibtihaj Enhhodr, 34 år, Gellerup
Jeg har haft travlt med at læse til eksamen, så jeg har slet ikke fulgt nogen debat om, at salafisterne ikke ville have os til at stemme. For selvfølgelig skal vi stemme – det er bare salafisterne, som tolker Koranen for bogstaveligt.
Jeg har stemt på et parti på venstrefløjen, som går ind for frihed for os muslimer, så vi for eksempel frit kan bære tørklæde.
Louay Al-Hajj, 50 år, Gellerup
Jeg har stemt, fordi når vi har en mening om tingene, så bør vi også komme med den til valget. Jeg synes faktisk, at det er en pligt, når vi nu har muligheden.
Jeg har stemt på et parti, som vil hjælpe os muslimer.

Tinne Laursen, 55 år, Brabrand
Vi bør give vores mening til kende, fordi vi er en del af samfundet. Jeg synes godt nok, at det politiske spil i valgkampen har været ringe, men det må jeg se bort fra, når jeg stemmer.
Jeg har sat kryds ved et parti i den røde blok, fordi det parti har de værdier, jeg også står for. Jeg har ikke vurderet det efter bestemte sager i valgkampen, idet det er nok for mig at vide, at det parti har den retning, som jeg synes er rigtig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.