Vil du prøve kampsport og lære at skrive dit navn på kinesisk i sommerferien? Løbe på skattejagt, spille fodbold i Gellerup Cup, svømme eller bare høre historier og lave dit eget slik? Så skal du kigge i årets ”Sol og Sommer”- program, som netop er udkommet.

Her kan du finde oplysninger om alle de mange aktiviteter, der foregår hele sommeren i og omkring Gellerup. Fra uge 27 – det er på mandag den 29. juni – til og med uge 32 er der hver mandag til fredag gang i den på legepladsen ved Klubberne i Gellerup.

Der er også ture ud af Gellerup til Djurs Sommerland og cykelture med overnatning, og så kan de 6-10-årige komme gratis på Mellemfolkeligt Samvirkes Sommerskole i Globus1 sammen med andre børn fra hele byen i dagene 27. – 31. juli.

Gellerup Cup
Selvfølgelig er der også i år fodbold i ferien – masser af fodbold. ACFC og Dansk
Boldspil Union har deres egen fodboldskole, og de fire onsdage i ugerne 28,
29, 30 og 31 afholder de den store, årlige fodboldturnering, Gellerup Cup, for
både drenge og piger. Tilmelding og regler for, hvordan man laver hold til turneringen, kan du også finde i programmet.

Kom med til Asien

En anden tradition i sommerferien er Mellemfolkeligt Samvirkes sommerskole for børn i alderen 6 – 10 år, der foregår i Globus1. Sidste år var temaet ”Mellemøsten” og i år handler det om verdensdelen Asien. Her kan man blandt andet lære at danse, spille musik, prøve at skrive de kinesiske skrifttegn – og mon ikke der også bliver mulighed for at lære at spise med pinde?

Hvis du hellere vil lave – og spise – dit eget slik eller tegne og samtidig høre spændende fortællinger, kan du finde Den Aktive Kvindeforening om mandagene 29. juni og 20. og 27. juli.

Hele programmet med alle aktiviteter og tidspunkter kan du hente i Klubberne i Gellerup eller finde på internettet ved at klikke her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.