Efter fem aktive år med nål og tråd sagde Perlevennernes sypiger, Anne og Kathrine Jacobsen, sidste torsdag farvel og tak for denne gang.
De to kvinder, der er mor og datter, kontaktede selv Perlecafeen for over fem år siden og tilbød at komme som frivillige og lave en systue for kvinder. Og siden har de mange torsdage taget turen fra Tilst til Gellerup, hvor mange lokale kvinder gennem årene har fået hjælp med at sy og reparere alskens tøj i det kreative værksted i beboerhuset Yggdrasil.
Syværkstedet på pause
Torsdag eftermiddag sagde Perlevennernes bestyrelse mange tak for denne gang til Anne og Katrine og takkede på vegne af de mange kvinder, som genne årene har haft stor glæde af komme forbi syværkstedet.
Syværkstedet må indtil videre indstille aktiviteten med syning, fordi det er ikke er lykkedes at finde frivillige, som kan køre aktiviteten videre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.