Khizer Khan, 16 år, studerende:
Sommerens højdepunkt er Ramadanen. Det er hvad jeg glæder mig allermest
til, da det er en stemningsfyldt måned. Jeg har ikke vigtige punkter på kalenderen udover at udnytte Ramadanen til at komme tættere på min skaber.
Jeg skal have det sjovt med mine venner, spille fodbold og generelt hygge. Jeg vil selvfølgelig også deltage i fritidsaktiviteter her i Gellerup.

Esam Adel, 18 år, studerende:
Jeg vil, som jeg har gjort det enhver anden sommer, nyde den fuldt ud. Sommeren i år er speciel for mig, da jeg skal faste i Ramadanmåneden. Udover det vil jeg arbejde lidt mere, så jeg kan tjene nogle penge, nu hvor jeg alligevel ikke skal i skole. Så vil jeg også slappe af, så jeg til august er klar til 2.g på Langkær Gymnasium.

Abdul Hussein, 14 år, 7. klasse:
Jeg skal i starten af ferien til København i tre uger. Derefter skal jeg selvfølgelig holde Ramadan, hvor der er god stemning, når man er sammen med familie og venner. Efter Ramadan kommer Eidfesten, som jeg altid ser frem til. Resten af ferien skal nydes hjemme i sofaen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.