Måske har du de seneste dage lagt mærke til en gruppe børn, der uddeler sedler for deres nye cirkus rundt omkring i Gellerup-området. De er i alderen 6-12 år, og har sammen dannet deres helt eget ”Cirkus Rose” for unge artister, der kan lide at synge, danse, gøgle og lave akrobatik.

Faktisk er idéen til projektet ikke helt ny, fortæller Sara (11), der har taget initiativ til projektet:

”Allerede sidste år ville vi gerne lave cirkus, men vi kunne ikke finde lokaler at være i til at træne, så det blev ikke til noget den gang. Nu prøver vi så igen, og vi vil meget gerne have flere med.”

Kom til audition på søndag
Og alle kan være med til noget, forsikrer Wafaa (12), der også er én af de unge artister.

”Vi vil gerne lave vores helt eget, hvor der ikke er nogen voksne, der bestemmer hvad vi skal lave eller hvordan vi skal gøre alting. Hvor vi kan vise vores færdigheder i dans, sang og akrobatik. Mens andre hjælper til eller sælger slik og den slags.”

Lige nu er der omkring 10 børn involveret, men de vil gerne være flere i Cirkus Rose – mange flere! Så hvis du har lyst til at være med i det nye cirkus i Gellerup, kan du møde de andre artister, høre dem fortælle og gå til optagelsesprøve (audition) nu på søndag.

Det sker i kælderen under Dorthesvej 35 ved fodboldbanen, på søndag kl. 12.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.