Hvem kunne vide, at man i New York ikke må træne i en park efter, at det er blevet mørkt? Gellerups Engin Erkus vidste da heller ikke, at han brød en politibestemmelse, da han trænede i en park sammen med en gruppe amerikanske venner – som altså heller ikke vidste det.
Engin og vennerne blev anholdt – og står nu til at betale en bøde. I en Facebookopdatering har Engin erklæret sig meget overrasket – og glad for, at det ikke kan ske i Danmark.
Engin er i New York for at lære nye træningsmetoder til det udendørs anlæg, han har stillet op i Gellerup under navnet GWG (Ghetto-Workout Gellerup).
Engin Erkus skriver fra Brooklyn, som er centrum for de udendørs træningsmetoder:
Betjentene smilte bagefter
"Havde aldrig forestillet mig at blive indkaldt til retten i USA, omringet af fem betjente, og afhørt. Grunden til indkaldelsen er, at vi befandt os og trænede i parken efter solnedgang. Sommetider har det vel sin pris at træne, men dog en god oplevelse at få betjentene til at smile efterfølgende."
Engin skulle i retten til oktober, men da er han ikke i USA længere. Derfor skal han skrive et brev til dommeren, at han forlader NY og derfor ikke komme til retten til oktober og at bøden må betales på et andet tidspunkt.
Engin har et klart motiv til at betale bøden:
"Ellers er der arrestordre, næste gang jeg kommer til New York!"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.