Engin Erkus en fyr, som rigtig mange fra og uden for Gellerup efterhånden kender. Engin er aktiv i det århusianske foreningsliv og for ikke så lang tid siden indviede han et helt nyt træningsanlæg, Ghetto Workout Gellerup (GWG).
Efter to lange sabbatår er Engin begyndt at studere, og han har valgt at kaste sig ud i international virksomhedskommunikation. Grunden til, at Engin havde to sabbatår, var ikke, at han var doven eller havde opgivet at tage en uddannelse:
”Tanken var, at jeg i de to år efter gymnasiet skulle opnå erfaring og kompetencer inden jeg begyndte at læse. Ligeledes har jeg lavet en del frivilligt arbejde for lokalområdet.”
Fortsætter med Workout
På grund af sin start på studiet er Engin blevet nødt til at afslutte nogle af sine projekter. Men især en ting har han tænkt sig at fortsætte med:
”GWG er mit projekt og derudover min hobby. Der er en stor fremtid for GWG, og derfor vil jeg forsætte med det. Min plan er uddanne nogle af GWG medlemmerne, så de kan undervise. Jeg vil selvfølgelig stadig være der.”
Engin har netop været i New York for at blive endnu dygtigere inden for styrketræning med egen kropsvægt.
”New York-turen handlede kort fortalt om, at jeg kunne mødes med de bedste inden for denne træning. Denne træningskultur er begyndt for mange år siden i Brooklyn og Harlem. Derfor tog jeg over for at opleve stemningen og kulturen. Jeg har trænet med folk fra gaden og har oplevet en masse,” fortæller Engin Erkus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.