Aarhus vil være Danmarks køkken og har oprettet "Smag på Aarhus" som et projekt, som skal skaffe flere spiselige miljøer og vise sig frem som et mangfoldigt spisekammer. Verdenshaverne har allerede i en del år været spiselig, og det mangfoldige i Gellerup er der vist ikke meget tvivl om. 
Kom og forvis dig i dag, hvor du kan smage dig frem og være med til at kokkerere i Tousgårdsladen kl. 15-19. Det er for børn og voksne.

Vær med til at lave spændende småretter ved grill og bålkomfur på gårdspladsen og i Ladens køkken. Retterne kan du smage løbende fra kl. 17. To særdeles madkyndige; nemlig Lars Skydsgaard fra Ladens Folkekøkken og Ursula Bjerggaard fra ”Smag på Aarhus” projektet vil guide i høst og madlavning.

Du kan også være med at lave små spirehaver af Mizuna, Rucola, Basilikum og Chia.  Vi laver spirer, der skal bruges i folkekøkkenet om en uges tid, og du kan lave en lille ”have” til vindueskarmen hjemme. 

Arrangeret af Ladens folkekøkken i samarbejde med projekt ”Smag på Aarhus” og Verdenshaverne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.