Gellerup Kirke holder igen Gellerup Kirkedage i weekenden 26. og 27. september.
Lørdagen byder på mange gratis aktiviteter. Alle kræver tilmelding senest 20. september – se programmet her.  Du kan også hente programmet i kirken.
Dagen starter med, at Gettogether har udendørsleg for børn. For voksne er der folkemusik fra alverdens kirker inde i kirken. Betty og Peter Arendt fra Haslev Kirke leder den musikalske rundrejse. Med inspiration fra Indien og Afrika vil de invitere deltagerne til at synge med på sange fra de nævnte områder. 
Aktiviteterne efter frokost er delt op i to blokke, Blok I før kaffepausen kl. 15 og Blok II efter kaffepausen. Ud fra programmet vælger man selv, hvilken aktivitet i hver blok, man ønsker at tilmelde sig.
Gåture og besøg i et hjem
Først på eftermiddagen er der bl.a. gåture i området. Leder af Verdenshaverne Elin Kyhl Svendsen og Bit Boel Buhl fra kirken laver sammen med kvinderne ”walk-and-talk” og når rundt til haverne i Gellerup. Til slut besøger kvinderne et arabisk hjem for at drikke en kop kaffe. En guide fra Gellerup Museum og Torben Kirkegaard fra kirken vandrer sammen med mændene. Undervejs fortæller guiden om Gellerups historie. Mændene kan prøve at ryge på vandpipe undervejs.
Vil du gerne høre noget om Livsværkstederne i Gellerup og synge fra Højskolesangbogen, kan du høre Livsværkstedernes leder Verner Karkov fortælle om deres ildsjæle og små historier fra deres hverdag i aktiviteten: ”Højskoletime – en del af noget større”. 
Korworkshop og farver på gudstjenesten
Se også Blok I’s øvrige aktiviteter i programmet. Efter kaffe, te og saftevand byder eftermiddagen igen på aktiviteter, nu i Blok II.
For voksne er der korworkshop med organist Martin Hornstrup eller Krop i Kirken med meditativ dans med Tine Jensen. Er du nysgerrig på hvordan en gudstjeneste forberedes i Gellerup Kirke, kan du tilmelde dig Niels Hviids Gudstjenesteworkshop. Hvis du gerne vil opleve søndagens gudstjeneste tage farve af kirkedagenes fælles oplevelser, kan du tilmelde dig denne workshop. Du kan også lege med blomster i aktiviteten ‘Vild med blomster’. Her deltager du i at udsmykke kirken til søndagens gudstjeneste.
For børn laver Skrallebang en musikalsk og inddragende workshop med fart over feltet.
Efter aftensmaden er der sketches og indslag fra Cirkus Tværs i kirken, efterfulgt af café-koncert med Anna Odgaard og afslutning med taizé-andagt.
Søndagens program er kortere end lørdagens: Først brunch (gratis) og derefter gudstjeneste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.