Klubben Vatanspor kan nemt nævnes som en af Gellerups attraktioner, når det tyrkiske hold spiller fodbold. Vatanspors seniorhold spiller i Jyllandsserien, hvor de lige nu ligger øverst. På dette niveau er spillet hårdere, hurtigere og på et højere niveau.

Dette kunne nemt spottes søndag ved middagstid, da Vatanspor og Vorup FB underholdt i en velspillet kamp på banerne i ACFC. Førstepladsen og andenpladsen kom begge godt fra start og begge hold stod godt i forsvaret. Man skulle helt ind i anden halvleg, før Vorup FB scorede til 0-1. Dette var også resultatet af en hård og intens kamp.

Kampen skulle oprindeligt spilles på den nye kunstgræsbane, men da dommeren mente at det var for farligt, da beton-tribunens trapper var for tæt på sidelinjen. Kampen blev flyttet over på den nærliggende bane, der er hjemmebane for ACFC.

I forbindelse med kampen havde Vatanspor, på deres facebookside, meddelt at der for hvert “like” på opslaget vil blive doneret 5 kr til syriske flygtninge. Tjek Vatanspor på facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.