Onsdag 21. oktober kan du komme til stor uddannelsesmesse i Globus1 i Gellerup.
Hele 53 forskellige studietilbud har i år fundet vej til messen, der sidste år tiltrak mere end 500 besøgende. Og dermed er alle pladser til de forskellige uddannelser optaget, selvom der er næsten en måned til arrangementet.

Der vil være mulighed for at møde repræsentanter for såvel ungdoms- som erhvervs- og videregående uddannelser på dagen i Globus1.
Afaf Zeid og Israa Maarouf fra Arabisk Kulturforenings Ungdom er med til at arrangere messen i samarbejde med UU-Aarhus, Ung I Aarhus og Get2Ed. De håber dog på endnu flere besøgende i år. Samvirket bidrager ligeledes som sponsor til uddannelsesmessen, der foregår fra kl. 13 til 19.

Hvis du har spørgsmål til messen, er du velkommen til at kontakte Afaf Zeid på telefon 42 30 35 85 eller på mail: ungdom@akfaarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.