Både Gellerupparken og Toveshøj holdt Eid-fester i lørdags. Her følger Sabriin Mohames artikel om festen i Toveshøj:
Lørdag d. 3 oktober holdt afdeling 5 Eidfest i Laden i Toveshøj. Der var mange børn, der deltog i det store arrangement.
Dagen startede med, at alle fra bestyrelsen kom to timer før, og forberedte alt sådan at intet skulle gå galt.
Der var også et band som skulle optræde, Ann Og Aberne hedder de. De kom også før det hele startede for at lave lydprøver.
Da alle begyndte at komme, kom Fritidspatruljen for lege med børnene, og denne gang blev det snobrød fra kl. 13-14. Der var rigtig mange små børn, der kom og lavede snobrød. Og fra kl. 14 -15 optrådte Ann Og Aberne med sjove børnesange og teater. Der blev også solgt kage og kaffe og saftevand til børn og voksne.
Ann og Aberne var et hit
Bandet sang mange sange. Den første sang var om chimpanser, forsangeren dansede og hoppede rundt som en chimpanse, og alle børnene dansede med og grinte og havde det rigtig sjovt. De lavede også en gættelegs-sang om dyr, hvor Ann fortalte forskellige nemme ting om dyret, og et barn skulle gætte dyret. Hvis barnet gættede rigtigt, kom det op og dansede. Hvis det f.eks. var en giraf, så hoppede de med armene i vejret.
Tilskuerne var rigtigt med på alle sangene, de sang og klappede og grinede. Der kom omkring 160 børn og en del voksne, og der har aldrig været så mange. Det er også helt nyt, at Toveshøj har et børneband på besøg.
Så var det tid til at dele slikposer ud. Alle børnene stilede sig i en lang kø og ventede på, at slikposerne blev givet ud.
‘Det var sjovt at danse’
Da dagen sluttede, spurgte jeg Amira på 10 år om, hvordan hun synes dagen har været:
"Jeg synes at det var sjovt at danse og lege med Ann Og Aberne, de var rigtig gode og jeg kunne også godt lide at lave snobrød, men jeg kunne allerbedst lide at få slik, så ja, det var sjovt i dag.’’
Jeg spurgte også næstformand Ilham Mohamed om hvad hun synes om bandet. Hun sagde ’’De var rigtig gode, og børnene og forældrene kunne også lide dem, det er sandsynligt, at vi skal have dem med igen næste år.’’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.