Midt i Gellerup skal der I løbet af 2016-2017 gennemføres et projekt, der har til formål til at skabe rammerne for det kommende byliv langs den nye bygade i Gellerup. Men allerede nu kommer tre midlertidige aktiviteter som eksempler på, hvad der er muligt. Det fortæller beboerformand Helle Hansen:

”Vi har døbt projektet Gellerup C – fordi det ligger i centrum af Gellerupparken. De tre midlertidige aktiviteter skabes i samarbejde med lokale ildsjæle, der er med til at planlægge, bygge og drive aktiviteterne, som både skal inspirere og afprøve ideer til byliv, som en del af ”Instant City”.  Så i efterårsferien laver Gellerup C forskellige aktiviteter for alle aldre. Det er fra onsdag til lørdag. De aktiviteter, som kommer til at foregå er at de laver pynt og sætte borde og telte op,” forklarer Helle Hansen.

Kæmpe fest på lørdag
Torsdag, fredag og lørdag kommer der for alvor gang i aktiviteterne. Der kommer blandt andet en logo- konkurrence, der skal skabe et logo til selve Gellerup C. Og så skal der selvfølgelig laves græskarlygter, snobrød, mad over bål og der skal fremstilles luftballoner og drager. På lørdag sluttes der af med en kæmpe fest med sang, dans og musik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.