Nader Ibrahim på 16 år bor til dagligt i Gellerup og går på Heltidsundervisningen i Risskov. Skolen fylder meget, men ud over det har Nader fyldt sin fritid med arbejde.
Som fritidsjobber hos Kvickly og Fritidspatruljen har Nader masser at se til. ”Jeg føler, at arbejde ikke kun giver penge, men også giver mig egenskaber, som jeg kan bruge i mit liv.” Nader tilføjer, at han lærer at tage ansvar, møde til tiden og være selvstændig.

Indtil d.1 oktober var Nader ansat hos børnehaven Spurven, hvor han blev nødsaget til at stoppe, da han skulle i praktik i sammenhæng med skolen.

Naders arbejde i Kvickly er forsat aktivt, samt fritidspatruljen i Gellerup. ”Jeg er glad for alle mine arbejdspladser, men især Fritidspatruljen, for det at møde børn fra sit eget område er altid dejligt.”

Naders har styr på sine fremtidsplaner. Han fortæller at han gerne vil på Teknisk Skole og derefter læse til maskinfører.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.