Mandag d. 13 oktober stod ca. 150 mennesker, med palæstinensisk, dansk og israelsk baggrund foran Lykkeskolen ved Bazar Vest. Demonstrationen var for støtte til Palæstinas modstand mod besættelsesmagten.
 
Taler blev holdt af forskellige personligheder, f.eks. var Anne Hegelund, tidligere folketingskandidat for Enhedslisten, klar med sit budskab. Ordet videre til imamen fra Fredens Moske, Imam Abu Loauy Mansour. På arabisk fortalte han om besættelsen. Til slut var Rabih Azad-Ahmad, Rådmand for Magistrastfdelingen for kultur og Borgerservice, klar med sit budskab:
”Vi kan kun beskylde besættelsen for konflikten, besættelsen har ansvaret”.
 
Flag og andet stod i Palæstinas farver og det håber de deltagende at andre vil kunne se for at sætte fokus på Palæstina og Israel konflikten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.