Nu er den nye del af Lottesvej åbnet for almindelig trafik. Det betyder, at der kommer trafik fra Lottesvej ud på Gudrunsvej, og derfor skal man være opmærksom i dette kryds.
Beboerne på Bentesvej 33-39 og 53-59 skal nu bruge denne vej for at komme til deres parkeringsplads. Tidligere kørte de fra Edwin Rahrs Vej ned gennem arealet og krydsede Lottesvejlinjen.
Helhedsplanen har sendt et kort ud med angivelse af, hvor man skal køre. Der er en særlig detalje med Bentesvej 33-39, hvor beboerne i en periode skal køre ind allerede ved Bentesvej 53-59 for at komme hen til egen parkeringsplads. Vi sætter et skilt op ved indkørslen. Se kortet her til højre.

"Arbejdet med at lave den nye vej foran jeres blokke har taget lang tid. Vi har haft problemer med forskellige rør, kabler og skraldsug, men nu er det endelig tid til at åbne den første del af den nye vej," hedder det i brevet til beboerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.