Mohammed Azzam på 16 år har siden sommer tilbragt sine dage på skolebænken på Langkær Gymnasium. Når Mohammed ikke jonglerer med skolen, tilbringer han meget tid med vennerne og i Fitness World ved Bazar Vest.
Om sin gymnasiale uddannelse fortæller Mohammed:
"Jeg valgte en naturvidenskabelig linje, fordi jeg finder stor logik i naturvidenskaben. Mere specifikt valgte jeg bioteknologi, da jeg fik at vide, at det var en af de svære linjer, der fandtes. Derfor ville jeg udfordre mig selv. Bioteknologi er også relativt nyt, så det var også et plus."
Da Mohammed bliver spurgt ind til, hvorfor denne specifikke linje ikke blev valgt på f.eks. HTX, fortæller Mohammed:
"Jeg har en større social omgangskreds på Langkær og fordi jeg fik en dejlig oplevelse på Langkær under brobygningen (han besøgte gymnasiet, mens han gik i Folkeskolen, red.), endte det med Langkær Gymnasium. Brobygningen var fagligt meget god, lærerne var kompetente og der var flere som mig, altså andengenerationsindvandrere.”
Gymnasiet er vigtigt
"Gymnasiet er meget vigtigt, og det mærker man med det samme, fordi man kan mærke et spring i de faglige krav," fortæller Mohammed.

"Jeg ved ikke hvad jeg vil være endnu, men jeg er sikker på at jeg kan blive meget med en gymnasial uddannelse i bagagen, og det burde alle unge have," fortæller Mohammed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.