Julen forbindes normalt med kravlenisser. Sådan er det dog ikke i Cirkus Tværs til årets sidste forestilling. Her fløj, hoppede og sprang ”nisserne” – som resten af året er helt ualmindeligt almindelige artister i Gellerups cirkus-skole – rundt på gulvet og under taget.

Der blev traditionen tro også tid til jonglering, trapez-opvisning, diablo-kast og meget andet. De festklædte værter Maryam og Omar havde nok at se til, når de skulle præsentere de 23 artister og deres mange imponerende numre. De små cirkustjenere i galla-uniform stod heller ikke stille længe af gangen, men sprang rundt for at holde styr på alle løse ender, jonglør-bolde og andre rekvisitter, mens de samtidig charmerede det talstærke publikum i sænk med deres løjer og grimasser.

Den store finale blev, ligeledes som traditionen foreskriver, en samlet opvisning i trampolin-spring og akrobatik, hvor alle artister, fra de mindste til de største, fløj gennem manegen og viste deres kunnen.

Tak til Cirkus Tværs og deres dygtige artister, som nu kan gå på velfortjent juleferie. Vi håber at se meget mere til dem i det nye år med mange nye, spændende og flotte forestillinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.