Banen er kridtet, og alle er klar til kamp. Klappen, hujen og en elektrisk energi er uundgåelige elementer, når vi snakker om Gellerup Cup. Cup-en blev afviklet i vinterferien – men denne artikel handler mest om fremtiden.
Gellerup Cup er nærmest blevet en tradition og en fast del af mange unges ferier. Det skyldes flere forskellige aktører, der år efter år gør det muligt at afholde cup’en. Det er klubberne i Gellerup i samarbejde med fodboldklubben ACFC og Get2Sport, der står for Gellerup Cup, hvis formål er at give de unge drenge og piger noget at lave i ferierne, samtidig med at man har fokus på, at det altid er godt med noget med bevægelse i.

Selvom det stadigvæk er sporten og det sociale, der er det centrale, har Gellerup Cup gennem årene udviklet sig, da fokusset tidligere primært var lokalområdet, mens man nu har fokus på alle boligområderne i Aarhus Vest og mere eller mindre hele Århus.
Medarrangør Mohamed Souiedan fortæller, at man har taget nye initiativer i brug for at række ud til flest mulige:
Hele Danmark kan være med
”Vi har oprettet en fanside på Facebook og en nyoprettet hjemmeside, www.Gellerupcup.dk, som dog stadig mangler lidt information. Derudover har vi oprettet et brugernavn hos steavnet.dk, hvor folk kan tilmelde sig via siden. Det betyder, at folk i hele Danmark nu kan tilmelde sig Gellerup Cup turneringer.”
Man snakker ofte om, at sport primært er forbeholdt drenge, men faktisk er pigerne ved at give dem baghjul, for anden positiv faktor som præger Gellerup Cup, er at flere unge piger er begyndt at være frivillige i cuppen. Dette har gjort, at man det seneste år har fokuseret på piger til cup’en.
Dette har givet succes, da der i vinterferien deltog over 60 piger i turneringen.

Man har i påske sidste år lave en elite-cup for store hold som Brøndby, OB osv. Det kan man se mere om på fansiden Elite Cup Gellerup
https://www.facebook.com/Elite-Cup-Gellerup-782038425221806/?fref=ts

Gellerup Cup hele året 2016:
Vinterferien:
Fodbold Gellerup Cup 2 dage  – indendørs
Volleyball Gellerup Cup 1 dag – indendørs

Påskeferien
Elite Gellerup Cup udendørs 11/8mands

Sommerferien:

4 gange Fodbold Gellerup Cup udendørs, 7 mands bane, hver onsdag i midt i Juli/August.

Efterårsferien
Fodbold Gellerup Cup 2 dage  – indendørs
Volleyball Gellerup Cup 1 dag – indendørs
Juleferien
Fodbold Gellerup Cup 4 dage  – indendørs

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.