En stor gruppe kvinder i alle aldre og fra alle dele af Aarhus mødte lørdag op til informationsmødet om det kommende Community Play/borgerspil med kvinder fra Aarhus. Det foregik på Eutopia Stage – det tidligere Gellerupscenen.
De 20 kvinder fra hele Aarhus – Risskov, Bispehaven, Åbyhøj, Gellerup, Sabro, Nord og Centrum – kunne høre instruktør Brigitte Christensen, instruktør og skuespiller og kunstnerisk leder, fortælle om teatrets magiske verden, om at involvere sig og løfte i flok.
Der var stor entusiasme og glæde, men også nervøsitet og forundring før arbejdet går rigtigt i gang.
Arbejdet starter i morgen onsdag den 13. april kl. 16.00 på Eutopia Stage. Resultat kan ses den 4. og 5.juni.
Travl uge i Eutopia
Eutopia Stage blev officielt indviet i torsdags, så kulturscenen har haft en travl uge. 
Aftenen bød på en spektakulær collage af musik, teater og cirkus – nogle af de dygtigste inden for deres felter var på scenen iscenesat af Brigitte Christensen.
Det var også en lille forsmag på, hvad der er i vente til Eutopia International Festival i juli 2017.
Kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad siger om den nye kultursatsning i Gellerup:
”Eutopia betyder et smukt sted. Et sted man kun kan drømme sig til – og det er en drøm, der bliver til virkelighed i Gellerup. Scenen kommer til at danne ramme om samvær og fællesskaber. Det er den salgs sunde fællesskaber vi har brug for at samle i en tid, hvor alt for mange prædiker splittelse,” siger han.
Brigitte Christensen siger:
”Vi har arbejdet for at bevare scenen. Det er et sted, hvor mange borgere har sat deres fingeraftryk og særpræg. Det er meningen, at scenen nu skal begynde at give tilbage og præge omgivelserne og de mange gæster og brugere. Et nyt sted for alle aarhusianere og alle mennesker, der kommer forbi Aarhus. En ny epoke for den fantastiske scene, der gennem årene har huset mange kunstneriske oplevelser.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.