"Er vi der, gutter?" er den friske titel på en ny film om ACFC-drengene, og du kan se den i eftermiddag (lørdag) kl. 16.30 i Øst for Paradis i Paradisgade.
Filmen er led i Palæstina Filmdage, hvor den falder godt ind i temaet. ACFC er en fodboldklub med unge fra nærområdet, mange med palæstinensisk baggrund. En fodboldklub, hvor der i den grad er noget på spil, og hvor drengeholdet har gjort sig særligt bemærket på banen.
Filmskaber Søren Marcussen og OPGANG2 FILM har fulgt holdet og træner Mahmoud Dirawi henover to turneringer, efterårs- og forårssæson, og dokumenterer de op- og nedture, som holdet oplever i deres første møde med Mesterrækken.
Stærke og skrøbelige
Filmen viser både den styrke og den skrøbelighed, der er på det talentfulde hold.
11 kampe med kun et enkelt point, spillerflugt, dramatik på banen, konflikter, fællesskab og en sæson der reddes via holdånd og fight.

Efterfølgende har Søren Marcussen klippet de mange timers fodboldkampe og interviews sammen, set på fodbolden med lyriske øjne og skabt en poetisk portrætfilm. Ikke af stjernespilleren eller trænere, men af et helt særligt, og samtidig helt typisk, fodboldhold i Danmark anno 2016.

"Er vi der, gutter" har premiere i Øst for Paradis i dag. Filmen indledes af kulturrådmand i Aarhus, Rabih Azad-Ahmad (R).
Læs mere om Palæstina Filmdage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.