Torsdag eftermiddag havde politiet igen en færdselsindsats i området.  Påny en aften med nok at lave for kollegerne.
Det særlige ved denne aften var, at der var i alt tre eftersættelser, som er politiets udtryk for at løbe eller køre efter personer. Først forsøgte en ung mand på en rød ATV (firehjuls-mc) at køre fra politiet. Efter ca. 15 min blev ATV-en fundet gemt i noget buskads. 
Men da føreren er en god kending af politiet, vil han blive sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven, blandt andet er han frakendt førerretten.
En Mercedes udlejningsbil kørte over for rødt lys på Edwin Rahrs Vej og undkørte herefter ad Lenesvej og Janesvej, hvor den i en støvsky blev smidt og føreren undløb. Ham har politiet også en ide om hvem er, oplyser politikommissær Jens Espensen.
Den sidste eftersættelse endte i Viby, hvor gerningsmanden, der kørte i en personbil, forulykkede og totalskadede to parkerede biler. Han var dog ikke kommet mere til skade, end at han kunne løbe fra stedet. Ham kender vi også  og han vil også senere blive inviteret til en samtale, der kommer til at handle om en del sigtelser
22 personer sigtes
Det blev i alt til 30 sigtelser for delt på 22 personer.
Her er nogle af sagerne:

  • Tre gange rødt lys.
  • To gange hastighed – giver klip
  • Tre gange hastighed – betinget frakendelse
  • Fire ulovlige overhalinger (klip)
  • En sag med kørsel i frakendelsestiden
  • samt seler, mobil, osv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.