En af de unge ledere i ACFC blev søndag kaldt op på scenen, midt under grundlovsfesten. Det var U15-træner Monzer Mohamad Hatab, der fik overrakt "kvartalets ildsjælepris" af Gellerupsekretariatet.
Det var den forrige modtager af prisen, Mahmoud Dirawi, der læste begrundelsen op og lykønskede Monzer. De er begge "vokset op" i fodboldklubben, og Mahmoud er nu videre i AGF, selv om han stadig er frivillig i ACFC. Inden han læste begrundelsen op, fik han pointeret, hvor stort et rygklap det er at modtage prisen.
Uden at nævne navnet Monzer nævnte Mahmoud, at modtageren gør en kæmpeforskel i ACFC, hvor han træner drenge, der ikke er meget yngre end ham selv. Han er også i fuld gang med at gøre sin ungdomsuddannelse på Langkær færdig.
Altid klar til at træde til
"På trods af sin unge alder er han en rigtig dygtig kommunikator og påtager sig på imponerende vis lederrollen på og uden for banen. Han er altid klar til at træde til, når der er brug for frivillige. Det bliver der sat utrolig stor pris på. Derfor tilfalder prisen som kvartalets ildsjæl Monzer," sagde Mahmoud Dirawi og kaldte ham op på scenen.
Her fik han overrakt en plakette med begrundelsen skrevet på – og et gavekort til en værdi af 5000 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.