Tousgårdsladen overgår fra 1. juli nu til at blive styret af afdeling 5, idet foreningen Tousgårdens Venner har opløst sig selv og ikke længere skal drive Laden.
Op til skiftet kan bestyrelsen i afdeling 5 konstatere, at den må starte på næsten bar bund, idet der ikke længere er bestik, andre køkkenting, røremaskine, plasticstole og en del andet i huset. 
Heldigvis er gode ideer og råd ikke dyre. Allan Fisker, kendt som områdets klunser igennem mange år, kom os til undsætning og reddede Folkekøkkenet. Han er nu kommet med bestik, glas, kander, skåler, kasseroller, stegepander mm. Alt i bedste genbrugsstil og noget endog meget gammelt og retro, men det fungerer nu meget godt.
Toveshøjs afdelingbestyrelse havde ikke regnet med, at vi så hurtigt skulle overtage Beboerhuset Laden, i og med, at foreningen Tousgårdsladens Venner på en ekstra generalforsmaling i maj valgte at opløse sig selv pr. 30 juni. 
Afdelingsbestyrelsen vil selv købe noget inventar ind, men vi er nu blevet lidt grebet af ideen med Allans Fiskers genbrug, så hvis I står med lidt eksra køkkengrej, en ekstra sofa, bord, stole med mere, modtages det gerne efter 1. juli.
Se Allan Fiskers hjemmeside www.allanfisker.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.