Beboerne i Gellerup har allerede oplevet de store forandringer med nedrivninger, nye veje og det hele, som følger med Helhedsplanen. Nu kan besøgende på Aarhus Rådhus også se nærmere på forandringerne – nemlig via en fotoudstilling.
I uge 32 og 33 – altså i næste uge og næste uge igen – viser Dokumentationslauget i Gellerup en fotoudstilling "Hej eller Farvel". Den har allerede været vist i E&P-Huset, og nu får endnu flere chancen for at se billederne. Det er i trafikhallens åbningstider 10-16
Udstillingen "Hej eller Farvel" tager udgangspunkt i de fysiske forandringer, der lige nu sker i Gellerupparken. Nærmere bestemt på Gudrunsvej og Bentesvej. Udstillingen skal vise Gellerup før og nu. Og i alle mellemstadierne.
Det smukke før.
Det kaotiske nu. Byggepladsen.
Et glimt af fremtiden. Det nye. Det smukke?
Udstillingen viser på mange måder et "farvel". Blokke bliver revet ned, og der tages afsked med det gamle. En lejlighed. Et hjem. Et helt liv. Til gengæld bygges der også op. Der arbejdes og bygges veje. Man åbner op for nye muligheder. Et nyt Gellerup. Et håb. Måske vil man også kunne finde et "hej" inden længe?
Billederne er taget i perioden: februar 2014 – februar 2015.
Bag udstillingen står Dokumentationslauget, der frivillige i Den Gamle By. Alle medlemmer bor i området.
Udstillingen er blevet til med støtte fra Kulturmidlerne i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.