Gellerup ændrer sig dag for dag. Og nogle steder går det rigtig hurtigt med nedrivninger og nybyggeri.
Bygaden er næsten nået op til Bazar Vest. Kantstenen ligger allerede i deres spor og snart følger belægningssten og asfalt.
I den anden ende af Bygaden, ved Nordgårdhallen, er den sydlige tværforbindelse ved at skære sig vej igennem området. Tre børnehaver skal rives ned nu og en blok skal gennembrydes af en vej, der forbinder tværforbindelsen og ringvejen.
På Lottesvej er den første af de tømte blokke helt væk nu. Næste blok er ved at blive renset, så den også kan demonteres. Når Hejredalskollegiet bagved blokken er tømt for studerende, skal det også rives ned. Alt sammen for at give plads til en helt ny ungdomsby.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.