Vatanspor tog allerede i sin debutkamp i Danmarksserien en klar sejr.
Lørdag klokken 14.30 fløjtede dommer Morten Nielsen kampen i gang, da Vatanspor havde Holstebro på besøg i anledning af Vatanspors første kamp i Danmarksserien.
Der var hurtigt noget at juble over, idet Selim Genc kom højest på et indlæg og headede bolden ind over mållinjen til en 1-0 føring for hjemmeholdet.
Cirka 250 fremmødte blev budt på flot fodbold, tændt grill og højt humør. Humøret skulle vise sig at blive endnu højere, da hjemmeholdet for anden gang bragte sig foran på et flot skud af Burhan Dermirci fra godt 20 meter. Burhan kom dermed på måltavlen til 2-0.
Spændingen i kampen var dog ikke gået tabt, da udeholdet reducerede i slutminutterne på et stensikkert straffespark. Spændingen varede dog ikke længere, da flotte driblinger og forarbejde af Turker Alici rakte til, at Burhan Dermirci igen kunne score og bringe Vatanspor foran med 3-1. Det blev sluresultatet, da dommer Morten Nielsen fløjtede for sidste gang.
Vatanspor spiller deres næste kamp på hjemmebane i pokalturneringen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.