Fremmedhed er måske noget, alle mennesker kender. Eva von Tangen Buskov er ikke en undtagelse, når hun siger: 
“Jeg følte mig fremmed første gang, jeg kom ind i Bazar Vest. Alt var fremmed. Men den følelse af fremmedhed forsvinder, når man møder folk i Bazar Vest. I Bazar Vest er folk åbne og venlige og meget imødekommende. I dag fik jeg et gratis frisk brød.. Det vil ikke ske i andre områder af Aarhus,” siger Eva von Tangen Buskov.
Friske billige grønsager
Hun er 27 år gammel og kommer fra Aabyhøj. Hun studerer psykologi ved Aarhus Universitet. Selv om Eva Tangen følte sig fremmed de første gange, hun var i Bazar Vest, føler hun sig alligevel godt tilpas efterhånden. Hun kommer tit og handler friske billige grøntsager.
“Jeg kan lide Bazar Vest, især om formiddagen, fordi der er ikke så mange mennesker, men om eftermiddagen er der trængsel. Jeg købte masser af friske dadler, olivenolie og masser af andre gode madvarer.”
 Bazar Vest er et multikulturelt marked med over 100 butikker. Der er mange forskellige etniciteter i Bazar Vest – gå selv på opdagelse her: www.bazarvest.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.